2011-es fotók

Beholder találkozó beszámoló

Beszámoló a találkozóról

XXXVIII. Beholder találkozón ismét kattintottam jó pár fényképet amelyek megtekinthetők Facebook oldalon, megoszthatók jelölhetők, de hogy ne csak képes beszámolóról legyen szó lássunk rövid összefoglalót a találkozóról, ahogy én láttam és érzékeltem.

A találkozó meghírezésekor már szomorúan tapasztaltam a póker verseny hiányát amelyen már sok éve veszek rész, és sok embert kötött le a találkozón. De hát nem lehet mindig ugyan azon programokat csinálni hisz megunnánk.

A TF-VU versenynél egy érdekes szabályt próbáltak bevezetni, amely értelmét részben láttam, részben nem. Három részre bontották a játékot, és mindegyik versenyszámhoz más-más játékosokat vártak, egy játékos csak egy számra iratkozhatott fel. Ennek értelme, hogy mindenki kapjon helyen és lehetőséget, megmutathassa magát. Viszont mivel az így keletkezett 30 fő/csapatos létszám nem jött össze. Ember még akad ennyi, de aki szívesen megy fel színpadra, hogy mindenki mást és a csapatot szórakoztassa már kevesebb van. Ennek köszönhetően egy idő után már akármennyi versenyre lehetett jelentkezni.

A játék és a csapatversenynél se volt sok új a nap alatt, a feladatok egy része ismerős volt, bár ezzel nincs problémám, ennyi eseményre nem is lehet mindig újat kitalálni. Viszont a hangosítás már nagyon sok ideje ugyanolyan gyenge, emiatt mindenki hall mindent csak a versenyzők nem… Ezen úgy érzem sok éve nem lehet változtatni.

Tombola nyereményeknél számomra hiányoztak a poén és régi nagy nyeremények, amilyenek a Szent kehely – Sörös korsó, 20 ingyen forduló, poén tárgyak a TF-en – valóságban. Emellett a cirádás tombolák amik mindig kellenének.

Végkövetkeztetés: A társaság és a rendezvény hozta a szokásos jó formáját, emiatt ismét a „még fél évet kell várni a következőre, de messze van” érzésem van, ami azt jelenti még mindig megéri elmenni ezen találkozókra. Tudom, hogy nehéz mindig új versenyszámokat kitalálni, de a TF aukcióhoz hasonlóan lehetne a közösség oldalán ötleteket bekérni feladatokra, levezetés stílusára, és ha nem egészben de részben be lehet építeni lehet a feladatok színesebbek lennének.

Én várom a következőt, addig pedig lépegessünk tovább Ghallán.Naptár
«   2024    »
«   Június   »
H K Sz Cs P Sz V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Nikon fényképezőgépet használok Képeink többsége a Facebook-on megtekinthető Örök garanciás SanDisk memóriakártyák A képfeldolgozásra Lenovo laptopot használok Közlekedésre használt eszközök